Martijn Veltkamp
 

- Wil je meer weten over de kracht van de psychologie op ons gedrag? Ik schreef daar toegepast op het wielrennen het boek "De verborgen motor" over. Ga naar "Schrijven" om meer te lezen. Ook vind je daar links naar online artikelen van mijn hand.

- Wil je meer weten over het effect van je lichaam op je geest? Al bijna 2 jaar lang verdiep ik me in hoe je door te sporten mentaal gezonder kunt worden. Heb je vragen hierover, let me know! In 2018 publiceer ik een boek over dit onderwerp.

- Wil je meer weten over hoe je door gebruik te maken van de psychologie je werkprestaties kunt verbeteren? In de afgelopen jaren heb ik meer dan 30 tips van professionele sporters achterhaalt, die je ook in je werk kunt toepassen. Wil je meer weten, neem dan vooral contact op.


Nieuws

Feed

14-01-2018, 10:06

Nieuwe website 2018

Vanaf ongeveer mei 2018 verschijnt een compleet nieuwe website. Wil je tot die tijd updates ontvangen? Volg me op Facebook: https://www.facebook.com/martijn.veltkamp   Meer


29-09-2017

30 september: Pindaconcert Utrecht

Om 20.30 start aan de Oudegracht in Utrecht het pindaconcert van Kees Wennkendonk. Ik draag daarbij voor en reflecteer over de relatie tussen psychologie en koers. Gratis toegang. Zie ook...   Meer
 

Laatste update:01-2018