Martijn Veltkamp
 

Over Martijn

Ik ben geboren in 1980 in Zwolle en groeide op in het nabijgelegen middeleeuwse Hanzestadje Hattem. Na een studie sociale & organisatiepsychologie aan de Universiteit Leiden, promoveerde ik in 2009 aan de Universiteit Utrecht met onderzoek op het gebied van motivatie. 

Ik ben iemand die graag wil ontrafelen waarom we doen wat we doen, en hoe de psychologie ingezet kan worden om ons gezonder, gelukkiger, en meer gedreven te laten zijn in het leven. Dat was mijn drijfveer om vanaf 2013 te gaan schrijven over onderwerpen waarvan ik denk dat ze belangrijk zijn, en waarbij ik geloof dat ik kan helpen om verandering te brengen.

Meer informatie? Ga naar LinkedIn .Om mijn brein te ontladen en mijn lichaam te laden fiets ik graag. Ooit droomde ik ervan profrenner te worden. Te klimmen met de elegantie van Bugno, te tijdrijden met de macht van Indurain. Maar ik ging niet snel genoeg, niet ver genoeg. Nu ga ik nog trager, maar het deert niet meer; genot staat voorop. Dromen doe ik af en toe nog wel.